Tragedie pentru Marc Anthony: Iahtul cântăreţului american, în valoare de 7 milioane de dolari, a ars complet. VIDEO

Iahtul de lux al cântăreţului american Marc Anthony, în valoare de 7 milioane de dolari, a ars complet în timp ce se afla în Island Gardens Marina din Miami, SUA, potrivit tmz.com.

1396 afișări
Imaginea articolului Tragedie pentru Marc Anthony: Iahtul cântăreţului american, în valoare de 7 milioane de dolari, a ars complet. VIDEO

Sursa FOTO: Twitter @dailystar

Peste 45 de pompieri s-au ocupat de stingerea incendiului, izbucnit în noaptea de miercuri spre joi şi care, din fericire, nu a afectat şi ambarcaţiunile vecine.

Iahtul Andiamo, cu o lungime de 36,5 metri, avea cinci cabine şi putea găzdui 12 persoane.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza incendiului, care nu a provocat victime.

În vârstă de 51 de ani, Marc Anthony este cântăreţ, actor, designer, producător şi filantrop. Deţine recordul Guinness pentru cel mai bine vândut artist tropical salsa. Premiat cu două Grammy şi şase Latin Grammy, fostul soţ al lui Jennifer Lopez (2004 - 2014), a vândut peste 12 milioane de albume la nivel mondial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
marc anthony,
iaht,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici