TRANSFORMARE TOTALĂ: Actori celebri care s-au urâţit de dragul artei - GALERIE FOTO

Actorii ar face orice pentru a câştiga faimă şi bani din rolurile pe care le interpretează, iar unii dintre ei sunt dispuşi să îşi schimbe drastic înfăţişarea reală: slăbesc, se îngraşă, "îmbătrânesc" sau ajung să îşi "schimbe" sexul.

1929 afișări
Imaginea articolului TRANSFORMARE TOTALĂ: Actori celebri care s-au urâţit de dragul artei - GALERIE FOTO

Brad Pitt

Iată unele dintre cele mai spectaculoase schimbări de look ale actorilor de la Hollywood:

Brad Pitt şi-a schimbat înfăţişarea de mai multe ori de-a lungul filmărilor pentru "Strania poveste a lui Benjamin Button", trebuind să joace un personaj de-a lungul întregii sale vieţi.

Pentru rolul din "În pielea lui John Malkovich", actriţa Cameron Diaz a acceptat să aibă păr ciufulit şi lentile de contact

Pentru rolul primei femei criminal în serie din SUA, Charlize Theron şi-a schimbat complet înfăţişarea, ajungând să fie de nerecunoscut chiar şi pentru apropiaţi.

Emma Thompson a devenit o dădacă bătrână şi urâtă cu puteri paranormale în "Dădaca McPhee" şi "Dădaca McPhee: Marea înfruntare".

Tom Hanks a slăbit şi şi-a lăsat barbă pentru a juca rolul lui Chuck Noland, un angajat FedEx naufragiat pe o insulă pustie, în drama "Naufragiatul".

Hillary Swank a reuşit să convingă mulţi critici de film cu rolul Brandon Teena din "Băieţii nu plâng niciodată". Acest film este inspirat de povestea adevarată a unei fete care a fost omorâtă pentru că şi-a dorit să fie băiat.

Nicole Kidman a jucat în 2002 rolul scriitoarei Virginia Woolf în "Orele". Actriţa a fost recompensată şi cu un premiu Oscar pentru acest rol.

Renee Zellweger şi-a schimbat complet înfăţişarea nu o dată, ci de două ori, pentru a interpreta rolul Bridget Jones. Actriţa a uimit prin schimbările sale bruşte de greutate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici