Transformare totală: Vedetă din Baywatch, schimbată complet la 40 de ani - FOTO, VIDEO

A cunoscut faima jucând-o în cunoscutul serial Baywatch pe Summer Quinn, un salvamar sexy, cu forme fizice provocatoare. La 40 de ani, Nicole Eggert nu se mai poate lăuda cu un aspect sexy, ea cerând ajutorul unor stilişti pentru a căpăta din strălucirea de altădată.

4317 afișări
Imaginea articolului Transformare totală: Vedetă din Baywatch, schimbată complet la 40 de ani - FOTO, VIDEO

Nicole Eggert (Imagine: tlc.howstuffworks.comaici cum arată la 41 de ani! - FOTO

Nicole Eggert a fost unul dintre personajele principale ale serialului Baywach în perioada 1992-1994, însă, acum, la 40 de ani, aspectul ei nu mai aminteşte deloc de salvamarul sexy din trecut, scrie Daily Mail.

Actriţa este acum mamă a doi copii, Dilyn (14 ani) - din căsătoria cu Hustin Herwick (2000-2002) - şi Keegan (un an şi şase luni).

În această săptămâna, actriţa a fost protagonista emisiunii "What Not to Wear", de pe postul TLC, unde invitatele sunt supuse unui proces de transformare fizică ce implică schimbarea totală a garderobei.

 

Vedeta nu a făcut un secret din faptul că s-a lupta în ultimii ani să scape de greutatea acumulată după sarcini şi nici nu a părut deranjată de a cere ajutorul stiliştilor de la "Not What to Wear".

"M-am cam îngrăşat în ultimii ani. Am avut doi copii, deci acum mă îmbrac cu ceva comod şi nu prea mă mai gândesc la asta", dezvăluie actriţa.

Nicole Eggert a mai încercat în 2010 să scape de surplusul de greutate, participând la o emisiune de profil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici