"Trebuie să mă căsătoresc cu acest om, este preşedintele şi ştie totul despre flori". Cine este prima doamnă care a făcut declaraţia - FOTO

Prima doamnă a unei ţări din Europa a uimit prin declaraţia pe care a făcut-o recent, conform căreia s-a căsătorit cu preşedintele ţării datorită pasiunii pe care acesta o are pentru flori.

6854 afișări
Imaginea articolului "Trebuie să mă căsătoresc cu acest om, este preşedintele şi ştie totul despre flori". Cine este prima doamnă care a făcut declaraţia - FOTO

"Trebuie să mă căsătoresc cu acest om, este preşedintele şi ştie totul despre flori". Cine este prima doamnă care a făcut declaraţia (Imagine: Adrian Lupea/Mediafax Foto)

Carla Bruni, în vârstă de 43 de ani, a declarat în cadrul unui interviu că preşedintele Franţei este expert în ceea ce priveşte florile, scrie dailymail.co.uk.

"Când l-am cunoscut, ne-am plimbat prin grădina de la Palatul Elysee, iar el îmi spunea numele florilor. Cunoaşte toate denumirile lor latine, ştie o mulţime de detalii despre lalele şi trandafiri. Mi-am spus: Doamne, trebuie să mă căsătoresc cu acest om, este preşedintele şi ştie totul despre flori. Este incredibil", a declarat Carla Bruni.

Aceasta este pentru prima dată când pasiunea pentru flori a preşedintelui Franţei este menţionată. Nicolas Sarkozy este cunoscut pentru pasiunea sa de a colecţiona timbre, de a alerga şi a merge cu bicicleta.

Prima doamnă a Franţei a mai declarat în cadrul interviului că nimeni din ţară nu este interesat de sarcina sa, în ciuda faptului că bebeluşul va fi primul copil născut în timpul mandatului unui preşedinte al Franţei.

Carla Bruni şi Nicolas Sarkozy s-au căsătorit în februarie 2008, după o relaţie care a durat doar 80 de zile.

Carla Bruni Sarkozy, născută Gilberta Bruni Tedeschi, pe 23 decembrie 1967 la Torino, Italia, este cântăreaţă şi fost fotomodel, care, în 2008, a primit cetăţenia franceză. În 2002 a înregistrat, în limba franceză, albumul muzical "Quelqu'un m'a dit", care a avut un succes deosebit, mai ales în Franţa şi Elveţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici