Trei cadavre au fost găsite în casa în carea a locuit John Lennon. Prima concluzie a poliţiei britanice

Trei cadavre au fost găsite în casa în carea a locuit John Lennon. Prima concluzie a poliţiei britanice

1674 afișări
Imaginea articolului Trei cadavre au fost găsite în casa în carea a locuit John Lennon. Prima concluzie a poliţiei britanice

În urma unui apel poliţia britanică a descins în parterul casei din Falkner Street, în urmă cu două nopţi, unde au găsit trupurile neînsufleţite a doi copii şi o femeie. Suspectul, un bărbat în vârstă de 30 ani a fost reţinul de poliţie, dar în prezent acesta se află în spital susţinând că se simte rău.

Poliţia crede că este un caz clasic de violenţă domestică, iar bărbatul arestat este singurul suspect, raportează BBC.

De asemenea, un ofiţer de poliţie a declarat că la faţa locului s-au găsit diverse substanţe şi că un test toxicologic al trupurilor fără viaţă urmează să stabiliească ce a cauzat moartea victimelor.

Apartamentul a aparţinut în trecut managerului Beatles, Brian Epstein. John Lennon a locuit acolo cu prima sa soţie, Cynthia, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu ea în 1962.

O vreme, casa a fost inclusă într-un tur turistic pentru fanii The Beatles. Ghidul Jay Riley ne informează că în acest apartament, John Lennon şi Cynthia şi-au petrecut luna de miere şi aici el a compus piesa Do You Want to Know a Secret.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici