Trei din zece femei îşi caută parteneri de sex pe Facebook şi Twitter

Femeile domină reţelele de socializare, prin intermediul cărora au ajuns să îşi găsească parteneri de sex, atât pentru aventuri de o noapte, cât şi pentru relaţii mai lungi. Un studiu american arată că trei din zece femei care au devenit utilizatoare de Facebook, Twitter sau MySpace s-au întâlnit cel puţin o dată cu o persoană cunoscută într-una din aceste reţele, informează "Gândul".

1757 afișări
Imaginea articolului Trei din zece femei îşi caută parteneri de sex pe Facebook şi Twitter

Trei din zece femei îşi caută parteneri de sex pe Facebook şi Twitter (Imagine: Gândul)

Aparent inofensiv, flirtul virtual s-a dovedit o sursă constantă de stres pentru că tehnologia care le-a ajutat să încerce noi experienţe sexuale le-a oferit mai multe oportunităţi decât au nevoie şi le-a provocat o sumedenie de nelinişti. Reţelele Facebook, Twitter şi MySpace sunt principalele surse în căutarea unui partener, însă şi site-urile de întâlniri sau liniile de telefonie la care răspunde o persoană reală au în continuare utilizatori constanţi.

Citeşte mai multe despre motivele pentru care femeile rămân fidele reţelelor de socializare pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici