Trei metode care vă ajută să treceţi mai uşor peste despărţirea de partenerul de cuplu

Experţii britanici în lifestyle au alcătuit o listă ce conţine trei metode eficiente care pot să vă ajute să treceţi mai uşor peste despărţirea de partenerul de cuplu, informează mirror.co.uk.

20 afișări
Imaginea articolului Trei metode care vă ajută să treceţi mai uşor peste despărţirea de partenerul de cuplu

Trei metode care vă ajută să treceţi mai uşor peste despărţirea de partenerul de cuplu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

1. Încercaţi să vă reamintiţi cu regularitate toate acele lucruri care vă displăceau la fostul partener de viaţă - de exemplu bronzul mult prea accentuat al pielii, maniera enervantă în care chicotea sau firele prea lungi de păr care-i ieşeau din nas.

2. Chiar dacă nu prea aveţi dispoziţia necesară, încercaţi să participaţi la cât mai multe întâlniri şi ieşiri în oraş cu prietenii - luaţi cafeaua împreună, mergeţi în cluburi sau practicaţi diverse sporturi împreună. Toate aceste activităţi ajută organismul să sintetizeze serotonină, o substanţă cunoscută şi sub denumirea de "hormonul fericirii". Nu veţi regreta eforturile depuse.

3. Acordaţi-vă timp pentru a vă răsfăţa. Mergeţi la cumpărături sau abordaţi o nouă coafură. Complimentele pe care le veţi primi vă vor ajuta să vă simţiţi deja mult mai bine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici