Trei pui de arici albinoşi din Rusia au primit prenumele bebeluşului regal britanic

Trei pui de arici albinoşi de la o grădină zoologică din Rusia au primit prenumele bebeluşului regal britanic, prinţul George de Cambridge.

233 afișări
Imaginea articolului Trei pui de arici albinoşi din Rusia au primit prenumele bebeluşului regal britanic

Trei pui de arici albinoşi din Rusia au primit prenumele bebeluşului regal britanic (Imagine: captura video)

Astfel, cei trei pui albinoşi, care s-au născut în aceeaşi zi cu fiul prinţului William, pe 22 iulie, la Grădina Zoologică din Moscova, se vor numi George, Alexander şi Louis, informează bbc.co.uk.

Puii, aparţinând unei specii de arici african, au fost prezentaţi în premieră în public joi, la All-Russia Exhibition Center, în noua lor casă - un castel miniatural - şi au fost imediat îndrăgiţi de vizitatori.

Potrivit site-ului tvnz.co.nz, acel castel miniatural are ferestre şi este decorat cu un pat şi perdele din catifea.

Cei trei pui albinoşi vor rămâne alături de mama lor pentru încă o lună, iar apoi vor putea să trăiască independenţi în "castelul" lor.

Evghenia Polonskaia, purtătoarea de cuvânt a Grădinii Zoologice din Moscova, speră că prinţul George va veni într-o bună zi pentru a-i vizita pe cei trei arici.

Potrivit declaraţiei sale, aricii albinoşi nu se înmulţesc de obicei în captivitate. În plus, cazurile de tripleţi sunt foarte rare, întrucât femelele de arici aduc pe lume cel mult doi pui la fiecare naştere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici