Tribut Michael Jackson, la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Hard Rock Cafe Bucureşti va găzdui, sâmbătă, primul concert tribut dedicat "Regelui muzicii pop", în ziua în care Michael Jackson, decedat pe 25 iunie, ar fi împlinit 51 de ani.

165 afișări
Imaginea articolului Tribut Michael Jackson, la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Tribut Michael Jackson, la Hard Rock Cafe din Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Michael Jackson

Evenimentul va începe la ora 22.00 şi va fi prezentat de Eda Marcus, moderatoarea emisiunii "Muzica şi Muzichie" de la TVR 2.

"A Rock Tribute to The King", concertul de sâmbătă seară, din Hard Rock Cafe, marchează ziua în care Michael Jackson ar fi împlinit vârsta de 51 de ani, ajungând, astfel, la 46 de ani de carieră muzicală.

În amintirea artistului, Paur (Antract), Vlase (ZOB), Oana Maria Stoica (Highlight Kenosis), Cristi Dumitrescu (Voodoo - Iris Family) şi The Blue Spirit vor interpreta pe scena Hard Rock Cafe piese din spectaculosul repertoriu al "Regelui muzicii pop".

Preţul unui bilet la concert este de 25 de lei.

Michael Jackson a decedat în urma unui stop cardiac, pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, cu doar câteva zile înainte de începerea unei serii de concerte de la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici