Trucuri pentru a ascunde imperfecţiunile corpului. Află căt de mult te poate ajuta rochia potrivită

Multe femei sunt nemulţumite de picioarele lor şi, deşi se simt mai feminine purtând o rochie, aleg pantalonii şi atunci când ies în oraş. Pentru orice imperfecţiune există însă un model de rochie ce poate fi purtat cu succes, după cum demonstrează şi vedetele.

3085 afișări
Imaginea articolului Trucuri pentru a ascunde imperfecţiunile corpului. Află căt de mult te poate ajuta rochia potrivită

Trucuri pentru a ascunde imperfecţiunile corpului. Află căt de mult te poate ajuta rochia potrivită

Peste 90% dintre femeile chestionate într-un studiu au spus că atunci când poartă o rochie se simt mai feminine, dar mai mult de jumătate dintre ele preferă să îşi ascundă picioarele imperfecte în pantaloni. De altfel, 71% dintre femei sunt nemulţumite de picioarele lor, potrivit femalefirst.co.uk.

Însă şi vedete admirate, ca Victoria Beckham, Cheryl Cole şi Jennifer Lopez, prezintă anumite imperfecţiuni.

Picioarele subţitri (exemplu Victoria Beckham)

Soluţia: O rochie mulată, astfel încât să pună în valoare silueta, dar lungă până la genunchi, pentru a dezvălui doar cea mai bună parte a piciorului. O rochie mulată roşie va evidenţia silueta, dar va estompa şoldurile subţiri. O rochie de satin se mulează acolo unde trebuie şi reflectă lumina, dând impresia de mişcare şi de curbe atrăgătoare.

Şolduri late (exemplu Jennifer Lopez)

Soluţia: O rochie fixă în partea superioară, pentru a accentua partea mai subţire a corpului, şi vaporoasă în jos, până deasupra genunchiului, pentru a evidenţia şi gamba.

Glezne groase (exemplu Cheryl Cole)

Soluţia: O rochie până în pământ. Această problemă este întâlnită în special la femeile mici de statură, însă cu o rochie lungă vor arăta şi mai înalte. Se recomandă ca rochia să fie mulată pe talie şi să fie accentuat decolteul, pentru ca privirile celor din jur să se concentreze pe partea de sus a corpului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici