Trupa Aerosmith a anulat un concert din California din cauza problemelor cardiace ale toboşarului ei

Trupa rock americană Aerosmith a fost nevoită să îşi anuleze concertul pe care ar fi trebuit să îl susţină miercuri seară, în oraşul Concord din statul California, din cauza problemelor cardiace cu care se confruntă toboşarul ei, Joey Kramer, informează contactmusic.com.

60 afișări
Imaginea articolului Trupa Aerosmith a anulat un concert din California din cauza problemelor cardiace ale toboşarului ei

Trupa Aerosmith a anulat un concert din California din cauza problemelor cardiace ale toboşarului ei

Potrivit site-ului TMZ.com, rockerul american, în vârstă de 64 de ani - care a mai avut astfel de probleme medicale şi în trecut - va suporta în curând o intervenţie chirurgicală.

Potrivit organizatorilor concertului din Concord, trupa Aerosmith şi-a anulat show-ul cu doar câteva ore înainte de eveniment.

"Din cauza unei probleme medicale, trupa Aerosmith a fost obligată să îşi anuleze concertul din această seară, de la Sleep Train Pavilion, din oraşul Concord. Trupa regretă faptul că nu va putea să cânte pentru fanii ei. Spectatorii vor putea să îşi recupereze banii de la punctele de la care şi-au achiziţionat biletele", au anunţat organizatorii show-ului.

Purtătorul de cuvânt al formaţiei americane nu a oferit detalii despre această anulare, limitându-se să spună că membrii grupului Aerosmith "îşi cer scuze pentru neplăcerile cauzate".

Deocamdată nu se ştie dacă trupa Aerosmith îşi va finaliza actualul turneu nord-american, însă, potrivit site-ului TMZ.com, membrii echipei de producţie a acestui eveniment au spus că următorul show, programat sâmbătă seară la Washington, nu va mai avea loc.

Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy-metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numără "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing".

Trupa Aerosmith a concertat la Bucureşti în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici