Trupa americană Maroon5 a înregistrat o piesă compusă de Marius Moga

Marius Moga, unul dintre cei patru antrenori de la "Vocea României", a declarat că trupa americană Maroon5 a înregistrat o piesă compusă de el împreună cu Bryan West, producătorul cântăreţei Nelly Furtado, informează Pro TV.

613 afișări
Imaginea articolului Trupa americană Maroon5 a înregistrat o piesă compusă de Marius Moga

Adam Levine şi Marius Moga

Aflat în Statele Unite ale Americii unde dezvoltă diverse proiecte muzicale, Marius Moga, unul dintre cei patru antrenori de la "Vocea României", a ajuns şi pe platourile de filmare de la "The Voice", varianta americană a formatului difuzat de Pro TV. Marius a fost invitat pe platouri de coordonatorul muzical al show-ului din SUA.

Într-una dintre pauzele de la filmări, Marius Moga l-a cunoscut pe Adam Levine, solistul trupei Maroon5 şi, totodată, unul dintre antrenorii de la "The Voice". "L-am văzut pe Adam, i-am spus că sunt şi eu antrenor în varianta românească a show-ului şi că am compus o piesa pentru el. Mi-a spus că piesa îi place foarte mult şi că au şi înregistrat-o. Este o piesă pe care am compus-o împreună cu Bryan West, producătorul lui Nelly Furtado, acum o lună, în Los Angeles. Piesa a fost pusă atunci pe lista de aşteptare de către managerul celor de la Maroon5, dar cu ocazia acestei întâlniri am aflat că a şi fost înregistrată. Am schimbat contacte cu Adam şi a rămas să ne vedem în L.A., să mai lucrăm şi la alte piese", a povestit Marius Moga.

Aflat în platoul de la "The Voice", Marius a recunoscut că se simţea ca în Studiourile MediaPro din Buftea. "Am fost acolo şi mi-am dat seama că platoul nostru este la fel de impresionant. Ei filmau acum cel de-al doilea sezon şi erau la faza de «audiţii pe nevăzute». Am auzit câţiva cântăreţi cu voci speciale, care mi-au plăcut, m-aş fi întors, dar nu eram eu la butoane", a povestit antrenorul de la "Vocea României".

Pentru că tot s-a întâlnit cu Adam Levine, Marius Moga a schimbat câteva impresii cu acesta despre postura de antrenor. "Îi spuneam că poate greşesc că sunt mult prea pretenţios, dar m-a asigurat că «aşa trebuie să procedezi». Având în vedere că sezonul trecut Javier Colon, membru al echipei sale, a câştigat competiţia, înseamnă că sunt şi eu pe drumul cel bun cu echipa pe care mi-am ales-o", a mai povestit Marius Moga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici