Trupa Backstreet Boys revine cu un nou album (Video)

Membrii trupei Backstreet Boys, Howie Dorough şi A.J. McLean, continuă să lucreze la albumele lor solo, dar lucrează în paralel şi cu colegii lor din celebra formaţie la lansarea pe piaţă a celui de-al şaselea material discografic.

81 afișări
Imaginea articolului Trupa Backstreet Boys revine cu un nou album (Video)

Trupa Backstreet Boys revine cu un nou album

"Albumul lui A.J. este aproape gata", a declarat Dorough pentru Billboard, menţionând că va mai dura ceva timp până când va fi gata materialul său discografic, pe care vor fi incluse piese realizate în colaborare cu Jon Secada şi George Noriega (producător care colaborează printre alţii cu Ricky Martin, Shakira şi Jennifer Lopez, n.r.). Acesta a explicat că melodiile de pe album vor face referire la originile latine ale mamei sale, născută în Porto Rico.

"M-au atras întotdeauna ritmurile latino, sunetul latino, muzica în sine. Este o muzică pe care te simţi atât de bine şi am căutat mereu oameni ca Jon Secada, Ricky Martin, Enrique Iglesias", a mai spus cântăreţul.

Dorough a explicat că albumul său este un amestec de genuri latino, englezeşti şi spaniole.

Totuşi, artistul a declarat că formaţia rămâne pe primul loc în clasamentul priorităţilor muzicale. "Este o chestiune de sincronizare, atunci când fiecare dintre noi simte că albumul trebuie să iasă pe piaţă, pentru a nu concura unul cu celălalt sau a pierde din timpul în care am putea lucra... ca o trupă", potrivit lui Dorough.

Backstreet Boys a început să înregistreze piese pentru noul album în timpul turneului susţinut în Europa. Potrivit lui Dorough, trupa se va ocupa intens de înregistrarea melodiilor după ce va termina turneul din America de Nord, care va începe săptămâna viitoare în St. John's, Newfoundland şi se termină pe 6 septembrie, în Seattle.

"Ne gândim să intrăm în studio cât mai repede. Vrem să avem albumul gata până la sfârşitul anului sau cel puţin aproape gata şi să avem ceva scos pe piaţă până la începutul anului viitor", a mai spus artistul.

Trupa Backstreet Boys, fondată în anii '90, a vândut peste 100 de milioane de albume în lumea întreagă.

Backstreet Boys are 13 hituri în Billboard Hot 100 şi deţine recordul pentru cea mai bine vândută trupă de băieţi din toate timpurile şi pentru cvea mai profitabilă trupă (concerte şi vânzări de albume). "Millennium" şi "Backstreet Boys" au fost incluse pe locurile 13 şi, respectiv, 27 în topul celor mai bine vândute albume din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici