Trupa Class este invitata specială a concertului susţinut de Bad Boys Blue la Bucureşti

Formaţia românească Class este invitata specială a concertului pe care trupa Bad Boys Blue îl va susţine, pe 15 februarie, la Cinema Patria din Capitală, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

443 afișări
Imaginea articolului Trupa Class este invitata specială a concertului susţinut de Bad Boys Blue la Bucureşti

Trupa Class este invitata specială a concertului susţinut de Bad Boys Blue la Bucureşti (Imagine: captură video)

Trupa Class şi-a început cariera la mijlocul anilor 1990 şi şi-a legat numele de Şcoala Vedetelor, de numeroase hituri şi de o serie de distincţii.

Printre piesele celebre ale trupei Class se numără "Răspuns", "A dui, doina", "Luna mi-a zâmbit" (cea mai difuzată melodie românească a anului 2003), "Într-o zi", "Ocean în Deşert" şi "Castel de nisip".

Membrii trupei Class sunt Mihaela Cernea, Florin Cojocaru şi Vlad Cernea.

Pentru concertul trupei Bad Boys Blue sunt puse în vânzare patru categorii de bilete: VIP - 250 de lei (întâlnire & poza cu artistul, CD & afiş cu autograf), categoria I - 200 de lei, categoria II - 150 de lei, categoria III - 100 de lei. Biletele sunt disponibile în toată reţeaua Biletoo. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi în Hard Rock Cafe. Cei care doresc să comande online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro şi myticket.ro.

Trupa Bad Boys Blue a fost înfiinţată în 1984, în oraşul german Koln, la iniţiativa producătorului Tony Hendrik şi a soţiei acestuia, Karin Van Harren. Trupa a pornit la drum în formulă de trio - Andrew Thomas, John McInerney şi Trevor Taylor - şi, în scurt timp, a înregistrat primul success la nivel european, cu piesa "You're A Woman". Următorul hit, "Come Back And Stay"(1987), l-a consacrat pe John McInerney în postura de solist, fapt ce a şi condus la despărţirea de Travor Taylor.

Odată cu apropierea anilor 1990, trupa a devenit un adevărat fenomen în toată Europa de est. În anii premergătorii schimbării mileniului, formaţia a trecut prin câteva schimbări de componenţă. Toate formulele au fost însă construite în jurul lui John McInerney, personajul cheie al trupei, iar şlagărele au continuat să curgă - "Lovers In The Sand", "Kisses And Tears", "Kiss You All Over Baby", "Queen Of Hearts".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici