Trupa finlandeză Sonata Arctica concertează, pe 15 iulie, la Arenele Romane din Bucureşti

Trupa finlandeză de power metal Sonata Arctica va susţine un concert, pe 15 iulie, de la ora 19.00, la Arenele Romane din Bucureşti, la petrecerea oficială de după încheierea festivalului Metalhead Meeting, care se va desfăşura în perioada 11 - 14 iunie, la Cotroceni Open Air.

235 afișări
Imaginea articolului Trupa finlandeză Sonata Arctica concertează, pe 15 iulie, la Arenele Romane din Bucureşti

Trupa finlandeză Sonata Arctica concertează, pe 15 iulie, la Arenele Romane din Bucureşti

Cu nouă albume în discografie şi turnee alături de Nightwish, Dio, Stratovarius, Iron Maiden, Rhapsody şi Alice Cooper, finlandezii de la Sonata Arctica concertează în premieră la Arenele Romane, alături de alte două trupe pe care organizatorii le vor anunţa în perioada următoare, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Combinând power metalul cu symphonic şi progressive, Sonata Arctica promite un show de neuitat, în care vor fi prezentate unele dintre cele mai bune melodii din cariera de 20 de ani a formaţiei.

Biletele cu preţuri promoţionale, 200 la fiecare categorie, au preţuri speciale de 50 de lei - acces general şi 70 de lei - golden circle şi pot fi găsite pe www.iabilet.ro şi în reţeaua www.iabilet.ro/retea (magazinele Muzica, Uman, Perfect Tour, IQ BOX şi pe cele 1.500 de terminale self-service ZebraPay din toată ţara).

După epuizarea acestora, biletele vor costa 60 de lei - acces general şi 80 de lei - golden circle, până pe 1 iulie, 65 de lei - acces general şi 85 de lei - golden circle, până pe 15 iulie, şi 70 de lei - acces general şi 90 de lei - golden circle, în ziua concertului şi la intrare. Numărul de bilete golden circle este limitat la 500 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici