Trupa Foo Fighters şi-a încheiat pauza în carieră cu un concert în Mexic

Trupa rock Foo Fighters, care, în octombrie 2012, a anunţat că va lua o pauză în carieră pe o perioadă nedeterminată, a revenit miercuri pe scenă, pentru un concert susţinut pe stadionul Foro Sol din Ciudad de Mexico.

82 afișări
Imaginea articolului Trupa Foo Fighters şi-a încheiat pauza în carieră cu un concert în Mexic

Dave Grohl, Foo Fighters (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Formaţia, înfiinţată de Dave Grohl, a cântat hiturile care au consacrat-o, pe lângă o serie de coveruri ale trupelor The Beatles şi Pink Floyd, în faţa unui public format din aproximativ 55.000 de fani, informează contactmusic.com.

Luni, Foo Fighters a susţinut un concert-surpriză într-o pizzerie din Moorpark, California.

Concertul de miercuri, din Ciudad de Mexico, a fost primul spectacol oficial al grupului după show-ul susţinut în septembrie 2012, la Global Festival din New York.

Solistul şi chitaristul Dave Grohl a înfiinţat trupa Foo Fighters în 1995, în Seattle, după ce trupa Nirvana, unde cânta la tobe, s-a destrămat, după sinuciderea lui Kurt Cobain, în 1994. De-a lungul unei cariere de aproape 19 ani, Foo Fighters a lansat şapte materiale discografice de studio, dintre care patru au primit premiul Grammy pentru cel mai bun album rock al anului. Toate cele şapte albume Foo Fighters au fost, de altfel, nominalizate la premiile Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici