Trupa Kiss, nemulţumită că nu va fi inclusă în Rock and Roll Hall of Fame

Trupa americană Kiss şi-a manifestat nemulţumirea în mod public pentru că nu a fost inclusă pe lista de nominalizări din acest an pentru Rock and Roll Hall of Fame.

359 afișări
Imaginea articolului Trupa Kiss, nemulţumită că nu va fi inclusă în Rock and Roll Hall of Fame

Trupa Kiss, nemulţumită că nu va fi inclusă în Rock and Roll Hall of Fame

Rockerii de la Kiss au vândut milioane de discuri şi au influenţat mai multe generaţii de fani şi de muzicieni.

Gene Simmons, solistul trupei Kiss, şi-a exprimat în mod public nemulţumirea, cu ocazia unui discurs ţinut joi, la Bilboard Touring Conference, declarând că "în Rock and Roll Hall of Fame au fost incluse, de-a lungul timpului, trupe disco, rap, cântăreţi de muzică folk în idiş, dar nu şi trupa Kiss".

"Cred că avem mai multe discuri de aur decât orice altă trupă din America, dar asta e în regulă", a adăugat Simmons.

Lansându-şi albumul de debut în 1974, trupa Kiss a îndeplinit condiţia de eligibilitate în Rock and Roll Hall of Fame, care impune ca o trupă sau un artist să îşi fi lansat albumul de debut cu cel puţin 25 de ani înainte de anul nominalizării.

Kiss nu se află pe lista scurtă, care include cei nouă artişti nominalizaţi în acest an.

Pe această listă se află însă Metallica, chitaristul Jeff Beck şi cântăreţul soul Bobby Womack.

Cei cinci finalişti, stabiliţi prin voturile exprimate de peste 500 de persoane din industria muzicală, vor fi anunţaţi în ianuarie 2009.

Cea de-a 24-a ceremonie anuală de includere în Rock and Roll Hall of Fame va avea loc la Cleveland, pe 4 aprilie 2009.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici