Trupa Limp Bizkit se reuneşte şi va pleca în turneu mondial (Video)

Membrii formaţiei de rock americane Limp Bizkit au anunţat că se reunesc în formulă completă, la cinci ani de la destrămarea trupei, ei urmând să plece într-un turneu mondial în primăvară, pentru că se simt "dezgustaţi şi plictisiţi" de muzica actuală, informează BBC News online.

49 afișări
Imaginea articolului Trupa Limp Bizkit se reuneşte şi va pleca în turneu mondial (Video)

Trupa Limp Bizkit se reuneşte şi va pleca în turneu mondial (Imagine: news.bbc.co.uk)

La acest turneu mondial al trupei reunite, condusă de vocalul Fred Durst, va participa şi chitaristul Wes Borland, care a părăsit Limp Bizkit în 2001.

Membrii trupei Limp Bizkit sunt consideraţi pionierii genurilor muzicale nu-metal, fusing hard rock şi rapcore.

Muzicienii care vor porni în turneu sunt Fred Durst, Wes Borland, Sam Rivers, John Otto şi DJ Lethal. Într-o declaraţie remisă presei, membrii trupei susţin că, în prezent, sunt "dezgustaţi şi plictisiţi de stadiul în care se află muzica actuală", iar aceste sentimente depăşesc în intensitate starea de plictiseală din interiorul trupei.

"Indiferent pe unde ne-au purtat drumurile, recunoaştem că există o energie puternică şi unică în acest grup de oameni, pe care nu am găsit-o nicăieri în altă parte. De-asta s-a întors Limp Bizkit", se mai arată în declaraţie.

Astfel, Limp Bizkit va porni într-un nou turneu mondial, care include concerte în Europa de Est, dar şi festivalurile de muzică Rock Am Ring şi Rock Im Park din Germania.

De asemenea, trupa plănuieşte lansarea unui nou album.

Trupa a fost înfiinţată în Florida, în 1995, albumul de debut, "Three Dollar Bill, Yall$", fiind lansat în 1997. Trupa s-a destrămat în 2004.

Cel mai cunoscut album al trupei, "Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water", a fost lansat în 2000.

Take A Look Around

Crack Addict

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici