Trupa Morandi, desemnată de MTV "Best Romanian Act"

Trupa Morandi a fost desemnată de MTV câştigătoare a categoriei "Best Romanian Act" şi va urca, pe 6 noiembrie, pe scena MTV Europe Music Awards 2008, la Liverpool.

25 afișări
Imaginea articolului Trupa Morandi, desemnată de MTV "Best Romanian Act"

Trupa Morandi, desemnată de MTV "Best Romanian Act"

De asemenea, Marius Moga şi Randi, cei doi membri ai trupei, vor intra în cursa pentru "Europe's Favorite", alături de câştigătorii a 30 de regiuni din Europa, printre care se numără Leona Lewis şi Nightwish.

"Suntem onoraţi să fim desemnaţi câştigătorii de anul acesta la categoria «Best Romanian Act» şi să ne aflăm în competiţie pentru «MTV Europe's Favorite» alături de nume mari din industria muzicală, precum Leona Lewis, care a fost acerb promovată în întreaga lume. Sperăm să fim votaţi de public, mai ales că suntem ascultaţi deja în zece ţări din Europa", a declarat Randi.

Pentru prima dată desemnaţi să reprezinte România la premiile MTV, Marius Moga şi Randi vor încerca să adune cele mai multe voturi din Europa, concurând cu cei mai apreciaţi artişti din zonă.

"Acum sunt entuziasmat de acest premiu, dar, pe măsură ce ne vom apropia de Liverpool, emoţiile vor fi din ce în ce mai mari. Orice s-ar întâmpla la «Europe's Favorite», mă bucur că voi vizita pentru prima oară Liverpool, voi lua parte la un show MTV Europe Music Awards şi, bineînţeles, că vom primi trofeul «Best Romanian Act»", a mărturisit Randi.

După ce anul acesta şi-a lansat albumul "N3XT" în Polonia, Ucraina şi Rusia, Morandi urmează să scoată materialul discografic şi pe pieţele din Cehia şi Bulgaria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici