Trupa Nickelback va pleca într-un nou turneu, în 2009 (Video)

Trupa de rock canadiană Nickelback va pleca, începând cu 25 februarie 2009, într-un turneu în America de Nord pentru promovarea celui mai recent album al ei, "Dark Horse".

112 afișări
Imaginea articolului Trupa Nickelback va pleca într-un nou turneu, în 2009 (Video)

Trupa Nickelback va pleca într-un nou turneu, în 2009 (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Turneul trupei canadiene va debuta în oraşul Nashville şi se va încheia în Columbia, din statul american Carolina de Sud, pe 23 aprilie. Biletele pot fi achiziţionate începând cu 5 decembrie de pe LiveNation.com, dar membrii fan-clubului Nickelback vor putea să le achiziţioneze începând cu 28 noiembrie.

Noul album al trupei Nickelback, "Dark Horse", produs de casa de discuri Roadrunner Records, va fi lansat miercuri, iar criticii de specialitate apreciază că acesta va intra încă din prima săptămână în clasamentul Bilboard 200. Primul extras de pe album, piesa "Gotta Be Somebody", s-a vândut în 570.000 de copii în Statele Unite, potrivit Nielsen SoundScan.

Întrebat de reporterii Billboard de ce au ales să amâne turneul de promovare până anul viitor, Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback, a explicat că trupa s-a înşelat de mai multe ori în trecut alegând să plece mai devreme în turneu şi că preferă să lanseze mai întâi o piesă la radio şi să aştepte reacţia publicului.

Nickelback, printre hiturile cărora se numără piese precum "Rock Star" şi "Photograph", a vândut, până la ora actuală, peste 26 de milioane de albume în întreaga lume.

"Gotta Be Somebody"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici