Trupa olandeză Noisia va concerta la B'estfest Summer Camp 2013 - VIDEO

Noisia, o trupă originară din Olanda, este al treilea nume confirmat, după Chase & Status şi Soilwork, să participe la ediţia din acest an a B'estfest Summer Camp, care se va desfăşura în perioada 5 - 7 iulie, în comuna Tunari.

197 afișări
Imaginea articolului Trupa olandeză Noisia va concerta la B'estfest Summer Camp 2013 - VIDEO

Trupa olandeză Noisia va concerta la B'estfest Summer Camp 2013 (Imagine:noisia.nl)

Originari din Groningen, Olanda, Nik Roos, Martijn van Sonderen şi Thijs de Vlieger formează Noisia, unul dintre cele mai apreciate triouri de muzică drum and bass şi dubstep din lume.

Influenţaţi de o gamă de artişti eclectici, precum The Prodigy, Miles Davis, Konflict şi Fat Boy Slim, cei trei experimentează foarte mult, adesea în set-urile lor întâlnindu-se şi piese techstep, neurofunk, breakbeat şi chiar house. Talentul şi munca lor nu au rămas nerăsplătite, de-a lungul anilor, aceştia primind numeroase premii, printre care şi cele ale categoriilor "Best Tech DJ", la UK Naţional D&B Awards, "Best Producers", la D&BArena Awards, şi "Best Drum and Bass Artist", din partea Beatport (cea mai mare comunitate a muzicii electronice din lume).

Noisia a lucrat la o serie de remixuri pentru diverşi artişti internaţionali, cele mai notabile fiind "Alice" (Moby), "Omen" (The Prodigy), "E.T." (Katy Perry), "Scary Monsters and Nice Sprites" (Skrillex) şi "Raise your Weapon" (Deadmau5). 

Trioul a colaborat şi cu Foreign Beggars, cea mai cunoscută piesă fiind "Contact", care, într-un timp record, a atins 6,5 milioane de vizualizări pe YouTube.

B'estfest Summer Camp 2013 va avea loc în weekendul 5 - 7 iulie, abonamentele putând fi achiziţionate de pe www.MyTicket.ro la preţul de 150 de lei, urmând ca biletele de o zi să devină disponibile în curând. De asemenea, fanii B'estfest au şansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale ediţiei 2012 în documentarul disponibil pe canalul oficial de Youtube: Bestfest TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici