Trupa Replace va concerta la Green Hours

Formaţia Replace va concerta, vineri, 16 aprilie, la Green Hours 22 Club Jazz Cafe. Concertul va începe la ora 21.00, preţul unui bilet fiind de 15 lei. Biletele se găsesc la intrarea în club.

27 afișări
Imaginea articolului Trupa Replace va concerta la Green Hours

Trupa Replace va concerta la Green Hours

Formaţia Replace a fost infiinţată în 2009 în Bucureşti şi îi are în componenţă pe Gabriela Fierbinţeanu (voce), Alex Bălă (tobe), Cristian Fierbinţeanu (bass) şi Bogdan Stamatin (chitară).

Replace a lansat, recent, EP-ul "Maxiglass", despre care membrii formaţiei susţin că este "un sample de punk-jazz-exploziv".

Cele patru secvente sonore pot fi ascultate pe site-ul trupei www.insidereplace.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici