Trupa rock a actorului Macaulay Culkin, fluierată şi obligată să coboare de pe scenă, la Nottingham

The Pizza Underground, trupa rock a actorului Macaulay Culkin, care interpretează coveruri ale grupului Velvet Underground, a fost obligată să coboare de pe scenă, după ce spectatorii din Nottingham i-au fluierat copios pe membrii formaţiei şi au aruncat în direcţia lor multe sticle cu bere.

1305 afișări
Imaginea articolului Trupa rock a actorului Macaulay Culkin, fluierată şi obligată să coboare de pe scenă, la Nottingham

Trupa rock a actorului Macaulay Culkin, fluierată şi obligată să coboare de pe scenă, la Nottingham (Imagine: HEPTA)

Incidentul s-a produs duminică seară, în timpul concertului pe care trupa The Pizza Underground l-a susţinut la Dot To Dot Festival din oraşul britanic Nottingham, informează site-ul revistei New Musical Express.

Potrivit publicaţiei The Nottingham Post, actorul american, care a fost în copilărie protagonistul francizei cinematografice "Singur acasă", a coborât de pe scenă după doar 15 minute, în urma reacţiei negative a publicului prezent în sala Rock City.

Aceeaşi publicaţie afirmă că fluierăturile au început chiar după primul cântec interpretat de trupa newyorkeză. Apoi, spectatorii au început să arunce pe scenă sticle pline cu bere, iar Macaulay Culkin s-a oprit din cântat şi i-a întrebat: "De ce aruncaţi sticlele astea? Eu mai degrabă le-aş bea!". Totuşi, rezistenţa lui în faţa fluierăturilor şi a sticlelor tot mai numeroase s-a epuizat foarte repede, iar trupa a coborât de pe scenă după ce a interpretat doar trei piese.

Un fan prezent la concert a declarat: "A sunat pur şi simplu îngrozitor. Nu-mi vine să cred că el poate să facă aşa ceva. De ce se mai deranjează ? Probabil îi merge rău de tot în America dacă a venit să cânte aici".

Organizatorii festivalului au criticat însă atitudinea publicului, iar cinci spectatori au fost daţi afară din sală în urma acestui incident.

Macaulay Culkin, în vârstă de 33 de ani, supranumit în anii '90 "copilul minune de la Hollywood", a devenit celebru pe plan mondial graţie rolului Kevin McCallister din primele două filme din seria "Singur acasă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici