Trupa Taxi va lansa melodia "Subtitrarea la români", în colaborare cu Irina Margareta Nistor

Trupa Taxi va lansa melodia "Subtitrarea la români", care va fi însoţită de un videoclip şi pentru care formaţia a colaborat cu criticul de film Irina Margareta Nistor, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

397 afișări
Imaginea articolului Trupa Taxi va lansa melodia "Subtitrarea la români", în colaborare cu Irina Margareta Nistor

Trupa Taxi va lansa melodia "Subtitrarea la români", în colaborare cu Irina Margareta Nistor (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

După "No Smoking", Taxi se pregăteşte de lansarea unui nou single, de această dată însoţit de videoclip.

Piesa "Subtitrarea la români" va fi o surpriză pentru fanii trupei, chiar dacă păstrează marca inconfundabilă Taxi. Neaşteptată este şi colaborarea cu criticul de film Irina Margareta Nistor, care îşi face simţită prezenţă atât pe materialul audio, cât pe cel video.

Lansarea single-ului va avea loc exclusiv online, pe contul de Facebook, respectiv pe canalul de YouTube al trupei Taxi.

Trupa Taxi a fost înfiinţată în martie 1999 şi este formată din Dan Teodorescu, Vicky Sava, Mugurel Coman, Cantemir Neacşu, Darius Neagu şi Kerezsi Csongor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici