Trupele Kraak & Smaak şi Şuie Paparude se alătură line up-ului festivalului Beck'Sperience

Trupa olandeză Kraak & Smaak şi formaţia autohtonă Şuie Paparude se alătură line up-ului festivalului Beck'Sperience, ce va avea loc pe 5 iunie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, şi care-i va mai prezenta publicului şi pe cei de la Goldfrapp, Vive la Fete şi Addictive TV, informează organizatorii.

17 afișări
Imaginea articolului Trupele Kraak & Smaak şi Şuie Paparude se alătură line up-ului festivalului Beck'Sperience

Trupa Kraak & Smaak (Imagine: Michel Mees)

Avându-i în componenţă pe Oscar De Jong, Mark Kneppers şi Wim Plug, Kraak & Smaak a pornit iniţial ca un proiect de studio în anul 2003, urmând să devină în scurt timp una dintre cele mai cunoscute trupe live de pe scena dance. Varianta live a formaţiei este completată de Ro Kram (baterie şi voce), Rose (voce) şi Marc Baronner (chitară bass).

După lansarea albumului de debut, "Boogie Angst", Kraak & Smaak a susţinut peste 200 de show-uri live în toată lumea: a cântat ca opening act pentru Faithless, în turneul lor european, a fost prezentă la cele mai cunoscute festivaluri din SUA, precum Coachella Festival, SXSW Festival, Miami Winter Music Conference, şi a dominat atât Coasta de Est cât şi Coasta de Vest cu spectacole în cadrul cărora a apărut ca şi cap de afiş.

Considerată a fi cea mai bună trupă de muzică electronică din România, Şuie Paparude este formata în prezent din Mihai Câmpineanu "Michi", Mihai Dobre "Hauteculture" şi Cezar Stănciulescu "Junkyard". Grupul s-a format iniţial în anul 1993, având o componenţă dar şi un stil total diferite faţă de cele de acum, Junkyard fiind cooptat abia în anul 2002, după colaborări cu diferiţi artişti autohtoni, precum DJ Vasile şi DJ Niky4.

Potrivit organizatorilor, Emag!c Entertainment şi Beck's, acesta este primul festival cross-over indoor din România, ce se anunţă a fi doar primul dintr-o lungă serie.

Biletele pentru Beck'Sperience costă 50 de lei în pre-sale şi au fost puse în vânzare joi, în reţeaua magazinelor Diverta şi pe www.myticket.ro. În ziua evenimentului, la intrare, acestea vor putea fi achiziţionate la preţul de 65 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici