Trupele Overkill, Lake of Tears şi W.A.S.P. vor cânta în iunie la Bucureşti, la OST Fest - VIDEO

Trupele Overkill, Lake of Tears şi W.A.S.P. vor cânta la OST Fest, festival care va avea loc în perioada 15 - 17 iunie, la complexul Romexpo din Bucureşti, informează organizatorii, Project Events şi Cavalleria Events.

112 afișări
Imaginea articolului Trupele Overkill, Lake of Tears şi W.A.S.P. vor cânta în iunie la Bucureşti, la OST Fest - VIDEO

Trupele Overkill, Lake of Tears şi W.A.S.P. vor cânta în iunie la Bucureşti, la OST Fest - VIDEO

Formaţia Overkill va menţine atmosfera electrizantă vineri, 15 iunie, iar Lake of Tears şi W.A.S.P. vor cânta pentru publicul de la Bucureşti duminică, 17 iunie.

Overkill este o trupă de thrash metal formată în 1980, în New Jersey. Cu o carieră impresionantă de peste 30 de ani, formaţia s-a bucurat de succes încă din 1987, odată cu lansarea albumului "Taking Over". Următoarele două albume, "Under The Influence", lansat în 1988, şi "Years of Decay", lansat în 1989, au reprezentat confirmarea că membrii trupei Overkill au multe de spus în muzica de profil. Pe 27 martie, va fi lansat cel de-al 16-lea album al trupei, "The Electric Age".

Concertul pe care trupa Overkill îl va susţine pe 15 iunie, la Romexpo, face parte din turneul de promovare a noului album. Fanii Overkill din România vor avea astfel ocazia să asculte live atât melodii noi de pe cel mai recent album, dar şi piese celebre precum "The Years of Decay","Bring Me The Night" şi "Men At Work".

Lake of Tears este o trupă suedeză de gothic metal şi doom metal, cu influenţe de psychedelic rock şi progressive metal, înfiinţată în anii '90. Primul album al trupei, "Greater Art" a fost înregistrat în 1994, iar seria de materiale discografice de succes a continuat cu "A Crimson Cosmos", "Headstones" şi "Forever Autumn".

Cum membrii Lake of Tears nu sunt la prima vizită în România, ei au ţinut să transmită un mesaj fanilor români: "Este pentru a patra oară când Lake of Tears va concerta în Bucureşti, capitala României. Pentru noi, Bucureştiul este unul din oraşele unde ne simţim acasă şi de unde avem amintiri excepţionale. Este o onoare pentru noi să revenim la Bucureşti şi să concertăm pe aceeaşi scenă cu Mӧtorhead şi W.A.S.P.".

W.A.S.P. este o trupă formată în 1982, ce şi-a început cariera cu o serie de concerte susţinute live. Primul ei album, "W.A.S.P.", l-a înregistrat în 1984, urmat, un an mai târziu, de albumul "The Last Command", iar seria materialelor a continuat în cei 30 de ani de carieră. Turneul de anul acesta, ce include şi concertul din 17 iunie de la OST Fest, se numeşte "30 Years of Thunder" şi celebrează 30 de ani de carieră, ocazie cu care cei de la W.A.S.P. promit cel mai mare show susţinut vreodată de ei în Romania. Spectacolul va include multiple ecrane video, artificii, dar şi alte surprize. Pe scena de la OST Fest, cei de la W.A.S.P. vor interpreta live piese precum "Wild Child", "Hold On To My Heart" şi "Forever Free".

În afara trupelor Overkill, Lake of Tears şi W.A.S.P., trupele confirmate până în prezent la OST Fest 2012 sunt Motorhead, Motley Crue, Magadeth, Europe şi Dimmu Borgir.

Biletele la OST Fest, cât şi abonamentele valabile pentru toate cele trei zile pot fi cumpărate de la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online, de pe biletoo.ro, blt.ro, myticket.ro, biletfan.ro, bilete.ro şi ticketpoint.ro.

Preţurile biletelor pentru fiecare din cele trei zile de festival sunt următoarele: 500 de lei - Tribună VIP (tribună acoperită, catering inclus), 350 de lei - Fire Circle, 265 de lei - Tribună, 120 de lei - Golden Circle - şi 90 de lei - Gazon.

Preţul abonamentelor valabile pentru toate cele trei zile de festival sunt următoarele: 800 de lei Tribună VIP (tribună acoperită, catering inclus), 525 de lei - Fire Circle, 400 de lei - Tribună, 200 de lei - Golden Circle - şi 150 de lei - Gazon.

OST Fest este organizat de Project Events, în colaborare cu Cavalleria Events. Numit iniţial OST Mountain Fest, festivalul a debutat în 2010 la Buşteni, cea de-a doua ediţie, din vara anului trecut, având loc la Râşnov, unde au concertat peste 30 de trupe rock din România şi din străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici