Tudor Chirilă, APĂRAT de o prezentatoare TV: „Nu putem întoarce celălalt obraz chiar tot timpul”

Prezentatoarea TV Cristina Ţopescu a ţinut să-i ia apărarea, printr-un mesaj, lui Tudor Chirilă, după ce acesta a lovit un bărbat care i-a jignit tatăl.

1233 afișări
Imaginea articolului Tudor Chirilă, APĂRAT de o prezentatoare TV: „Nu putem întoarce celălalt obraz chiar tot timpul”

Tudor Chirilă a explicat pe Facebook cum a ajuns să lovească un bărbat care l-a provocat jignindu-l în mod repetat.

Artistul a mărturisit că şi-a pierdut cumpătul în momentul în care individul i-a jignit tatăl: „A început să înjure şi să-mi spună că taică-miu a fost un securist, că aşa sunt şi eu. (...) Injuriile şi minciunile la adresa lui taică-miu au pus capac, nu m-am mai putut stăpâni şi i-am tras două palme“. Cântăreţul a recunoscut şi că a greşit, mai ales că ieşirea sa nu a făcut bine nimănui.  

Cristina Ţopescu şi-a manifestat susţinerea faţă de Chirilă, printr-un comentariu la postarea artistului, şi a precizat că ar reacţiona la fel dacă s-ar afla în faţa unei persoane care i-ar jigni părintele.   

„Asta cu tatăl meu am auzit-o şi eu pe Facebook de multe ori. Daca l-aş avea în faţă pe cel care îndrăzneşte să facă vreo referire la tatăl meu, recunosc aici, public, că i-aş trage câte palme aş putea eu. Dacă aş fi bărbat, s-ar lăsa cu pumni. Recunosc, îmi asum! Tudor, suntem oameni, nu sfinţi, nu îngeri, nu putem întoarce celălalt obraz chiar tot timpul, astea ne sunt limitele“, a scris Cristina Ţopescu. 

Surse din poliţie au precizat pentru Mediafax că s-a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, după ce un echipaj s-a deplasat la faţa locului, în urma unui apel la numărul de urgenţe 112. Persoana vătămată nu a depus plângere până în momentul de faţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici