Tur backstage la concertul Depeche Mode (Video)

Primul fan care va comanda un bilet, pe 27 octombrie, pentru concertul susţinut de Depeche Mode în România de pe 16 mai 2009, va beneficia de un tur backstage în seara evenimentului, anunţă organizatorii.

23 afișări
Imaginea articolului Tur backstage la concertul Depeche Mode (Video)

Tur backstage la concertul Depeche Mode (Imagine: Mediafax Foto)

Biletele pentru concertul Depeche Mode, ce va avea loc pe 16 mai, în Parcul Izvor din Bucureşti, se vor pune în vânzare pe site-ul www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta pe 27 octombrie.

Persoana care va face prima comandă online va fi răsplătită cu un tur backstage înainte ca trupa să urce pe scenă. Totodată, cumpărătorul biletului cu numărul 165 va primi anunţul oficial al turneului "Tour of the Universe 2009", semnat de principalul compozitor al trupei, Martin Gore.

În funcţie de poziţia faţă de scenă, biletele vor costa 100, 120, 190 de lei, iar cele VIP, 360 de lei. În perioada 20-27 octombrie, doar membrii fan-club-ului Depeche Mode vor putea achiziţiona în avans bilete, de pe site-ul www.myticket.ro.

Depeche Mode revine în România la trei ani de la show-ul pe care l-au susţinut pe Stadionul Naţional.

Membrii Depeche Mode - Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher - au susţinut, la începutul lunii octombrie, la Berlin, o conferinţă de presă internaţională pentru anunţarea noului turneu mondial, intitulat "Tour of the Universe 2009", primul din cariera trupei ce va include doar concerte de stadion.

Turneul va cuprinde 28 de oraşe din 22 de ţări şi va debuta la Tel Aviv (Israel), pe 10 mai, Bucureşti fiind prima capitală din Europa de Est pe care Depeche Mode o va vizita în cadrul turneului.

Una dintre cele mai spectaculoase reprezentaţii live Depeche Mode, "Tour of the Universe 2009", va atrage numai în Europa peste 1,3 milioane de fani, anunţându-se a fi evenimentul muzical al anului 2009.

Depeche Mode -"Personal Jesus"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici