Turişti costumaţi în D'Artagnan, Robin Hood sau Pocahontas, la Carnavalul Zăpezii din Parâng

Turişti costumaţi în Văduva Neagră, D'Artagnan, Robin Hood, Pocahontas, Al Capone, clovni, piraţi sau pisici au umplut, sâmbătă seară, pârtiile din staţiunea Parâng din Valea Jiului, unde a avut loc Carnavalul Zăpezii.

236 afișări
Imaginea articolului Turişti costumaţi în D'Artagnan, Robin Hood sau Pocahontas, la Carnavalul Zăpezii din Parâng

Turişti costumaţi în D'Artagnan, Robin Hood sau Pocahontas, la Carnavalul Zăpezii din Parâng

Sute de turişti s-au costumat, sâmbătă seară, în cele mai inedite personaje, apoi şi-au luat schiurile în picioare şi au făcut mai multe ture pe pârtiile din staţiunea Parâng din Valea Jiului, judeţul Hunedoara, pentru a participa la Carnavalul Zăpezii.

"Sunt D'artagnan şi astăzi apăr Parângul” a deschis festivalul un turist îmbrăcat în muschetar.

Un alt turist, care purta un sacou alb şi o pălarie de aceeaşi culoare, s-a prezentat Al Capone şi a “ameninţat” juriul că dacă nu va ieşi câştigător va aduce şi "mitraliera”. Cu un pistol de jucărie în mână şi cu un lasou atârnat la cingătoare, un băiat de opt ani, Andrei Popescu, a coborât pe schiuri costumat în cowboy.

Priză la public au avut şi Văduva Neagră, Robin Hood sau Pocahontas.

Sunt Văduva Neagră şi am venit în Parâng să-mi caut noua victimă. Poate un turist costumat în miliardar…”, a spus o altă turistă, Dana Tomuş.

Carnavalul Zăpezii din staţiunea Parâng se află la cea de-a treia ediţie şi a început sâmbătă, urmând să se încheie duminică, în cele două zile turiştii putând participa, pe cele nouă pârtii, la mai mult concursuri inedite de schi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici