Turneul Madonnei a avut încasări de peste 90 de milioane de dolari (Video)

Turneul nord-american pe care Madonna l-a susţinut între 4 octombrie şi 30 noiembrie a avut încasări de aproximativ 91,5 milioane de dolari, înregistrând vânzări de circa 550.000 de bilete, potrivit producătorului Arthur Fogel, de la Live Nation.

10 afișări
Imaginea articolului Turneul Madonnei a avut încasări de peste 90 de milioane de dolari (Video)

Turneul Madonnei a avut încasări de peste 90 de milioane de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Segmentul nord-american al turneului Sticky & Sweet a inclus 28 de concerte. Celebra cântăreaţă a încheiat seria de concerte miercuri, în faţa unui public de 50.000 de persoane, la Dolphin Stadium din Miami.

Sâmbătă şi duminică, ea urmează să susţină concerte în Mexico City.

Cumulat cu încasările din biletele vândute în urma turneului său european, Madonna a atins suma de 207,5 milioane de dolari.

Potrivit estimărilor, după ce va încheia segmentul sud-american al turneului, ea va obţine încasări de circa 282 milioane de dolari.

Astfel, Sticky & Sweet Tour va deveni turneul cu cele mai mari încasări susţinut de o cântăreaţă/artist solo.

Turneul, care promovează cel mai recent album al său, "Hard Candy", se va încheia cu o serie de trei concerte susţinute, între 18 şi 21 decembrie, în Sao Paulo, Brazilia.

 

Madonna - "4 Minutes"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici