TVR 1 difuzează "Vrăjitorul din Oz", în care a jucat şi Michael Jackson

TVR 1 va difuza marţi, de la ora 21.10, filmul "Vrăjitorul din Oz/ The Wiz", în care megastarul Michael Jackson a jucat alături de cântăreaţa Diana Ross.

383 afișări
Imaginea articolului TVR 1 difuzează "Vrăjitorul din Oz", în care a jucat şi Michael Jackson

TVR 1 difuzează "Vrăjitorul din Oz", în care a jucat şi Michael Jackson

Marţi, 30 iunie, de la ora 21.10, TVR 1 a programat difuzarea celui mai important film în care Michael Jackson a jucat: "Vrăjitorul din Oz/ The Wiz", o producţie SUA, 1978.

În distribuţie figurează două staruri ale muzicii internaţionale, Diana Ross şi Michael Jackson, iar filmul este un musical, ecranizat după romanul omonim al scriitorului L. Frank Baum, în regia lui Sidney Lumet.

În minunata poveste trăită de Dorothy şi căţeluşul Toto, prin ţara de basm a vrăjitorului din Oz, Diana Ross interpretează rolul principal, în timp ce Michael joacă rolul Sperietoarei şi, împreună, cei doi interpretează mai multe piese, inclusiv "You can't win".

Filmul a primit patru nominalizări la premiile Oscar, în 1979, pentru scenografie, imagine, costume şi muzică.

Michael Jackson a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici