TVR are exclusivitate pentru patru meciuri din deplasare ale naţionalei de fotbal

Televiziunea Publică a câştigat licitaţia pentru achiziţionarea, în exclusivitate, a drepturilor de televizare a patru meciuri ale echipei naţionale de fotbal, disputate în deplasare, contând pentru grupa preliminară de calificare la Campionatul Mondial din 2010.

21 afișări
Imaginea articolului TVR are exclusivitate pentru patru meciuri din deplasare ale naţionalei de fotbal

TVR are exclusivitate pentru patru meciuri din deplasare ale naţionalei de fotbal (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, Televiziunea Română va difuza meciurile Insulele Feroe - România, din 10 septembrie 2008, Lituania - România, programat pentru 6 iunie 2009, Franţa - România (5 septembrie 2009) şi Serbia - România (10 octombrie 2009). Totodată, TVR va difuza cele mai importante meciuri ale adversarelor echipei naţionale de fotbal din aceeaşi grupă preliminară.

De asemenea, Televiziunea Publică deţine drepturile TV pentru înregistrările şi rezumatele partidelor susţinute de echipa naţională pe teren propriu, în vederea calificării la Campionatul Mondial din 2010.

TVR mai difuzează, în exclusivitate, Campionatul European de Fotbal 2008 din Elveţia şi Austria, Liga Campionilor, sezoanele 2009 - 2012, Cupa Confederaţiilor 2009, organizată în Africa de Sud, Campionatul Mondial de Fotbal 2010 din Africa de Sud, Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici