TVR va începe negocierile pentru ediţia 2008 a Cerbului de Aur

Alexandru Sassu, preşedinte-director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), consideră că, dacă festivalul „Cerbul de Aur” nu mai poate fi organizat anul acesta, TVR nu are altceva de făcut decât să înceapă negocierile pentru ediţia din 2008 a evenimentului.

1 afișare
Imaginea articolului TVR va începe negocierile pentru ediţia 2008 a Cerbului de Aur

TVR va începe negocierile pentru ediţia 2008 a Cerbului de Aur

Alexandru Sassu arată că suma estimativă necesară organizării festivalului ar fi fost 1,5 milioane euro, subliniind că numai sumele avansate iniţial de autoritatile locale nu ar fi fost suficiente. „Am anunţat de la bun început autorităţile locale faptul că TVR nu are această sumă”, precizează directorul general interimar al TVR.

De asemenea, Alexandru Sassu precizează că, în cadrul întâlnirii cu autorităţile locale braşovene, se convenise ca împreună, TVR, Primăria Braşov şi Consiliul Judeţean Braşov să găsească şi alte surse de finanţare. „Din nefericire, după întâlnirea care a avut loc la Braşov, nu am mai primit niciun semnal de la autorităţile locale”, declară acesta.

Potrivit comunicatului, întâlnirea cu autorităţile locale din Braşov cu privire la organizarea festivalului „Cerbul de Aur” a avut loc marţi, 10 iulie, la iniţiativa lui Alexandru Sassu, în condiţiile în care acest proiect fusese abandonat pentru anul 2007. „Noi ne-am făcut datoria să încercăm să salvăm ediţia de anul acesta, însă se pare că ea nu a trezit suficient interes pentru potenţialii finanţatori”, a spus Sassu.

Alexandru Sassu a precizat că data limită până la care televiziunea publică şi autorităţile locale din Braşov au convenit să caute soluţii pentru obţinerea fondurilor necesare organizării festivalului „Cerbul de Aur” a fost 31 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici