U2 va lansa trei albume cu rarităţi

Trupa irlandeză de rock U2 va relansa, în iulie, trei albume ce vor include şi materiale care nu au mai fost difuzate anterior sau care sunt puţin cunoscute publicului.

12 afișări
Imaginea articolului U2 va lansa trei albume cu rarităţi

U2 va lansa trei albume cu rarităţi (Imagine: Mediafax Foto)

"Boy", "October" şi "War" sunt cele trei albume de rarităţi care vor fi lansate pe 22 iulie de Universal, acestea fiind disponibile în diferite variante - CD remasterizat, seturi de lux şi vinil.

Albumul de debut al trupei U2, "Boy" (1980), include melodii care nu au mai fost lansate până în prezent - "Speed of Life", "Saturday Night" şi "Cartoon World", remixuri necunoscute ale melodiei "I Will Follow" şi versiuni live ale melodiilor "Boy-Girl" şi "11 O'Clock Tick Tock".

Noua ediţie a albumului "October" (1981) include o serie de melodii interpretate în concertele de la Hammersmith Palais din Londra şi de la Paradise Theatre din Boston, inclusiv "Gloria" şi "I Will Follow", dar şi o sesiune BBC cu remixul "Tomorrow".

"War" (1983) include melodii care nu au mai fost difuzate, precum "Angels Too Tied to the Ground", câteva remixuri, precum "New Year's Day" şi "Two Hearts Beat as One", dar şi o variantă a "New Year's Day".

U2 a relansat anul trecut "The Joshua Tree", la 20 de ani de la apariţia albumului, care include hituri precum "With or Without You", "I Still Haven't Found What I'm Looking For" şi "One Tree Hill" şi care a fost premiat cu Grammy.

În februarie, U2, cotată ca fiind una dintre cele mai importante trupe din lume, s-a reîntors într-un studio din Dublin pentru a lucra la un nou album, despre care se zvoneşte că s-ar lansa în toamna acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici