Udrea a primit cadou un măr de Voineşti. Oare o fi mărul din "Albă ca Zăpada"? - FOTO

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a primit, joi, la Târgovişte, la ceremonia de acordare a titlurilor de Cetăţean de Onoare, un măr de Voineşti, întrebând autorităţile, la final, râzând, dacă este cazul să se teamă că o să se înece.

420 afișări
Imaginea articolului Udrea a primit cadou un măr de Voineşti. Oare o fi mărul din "Albă ca Zăpada"? - FOTO

Udrea a primit cadou un măr de Voineşti

Elena Udrea a primit, joi, la Târgovişte, titlul de cetăţean de onoare al municipiului. Toţi oaspeţii şi jurnaliştii prezenţi la ceremonie au primit cadouri, printre care şi un măr de Voineşti, brand-uit cu simbolul oraşului Turnul Chindiei şi cu înscrisul "Târgovişte".

La finalul ceremoniei, Udrea a coborât scările primăriei cu un mărul în mână, iar la un moment dat a întrebat autorităţile dacă este cazul să se teamă că o să se înece. "Nu mă înec? Ma sui în maşină şi mă înec după ce muşc din măr?", a întrebat Elena Udrea, zâmbind, ţinând mărul în mână.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Popescu, preşedinte al PDL Dâmboviţa, a replicat, zâmbind: "Nu e mărul din «Albă ca Zăpada»".

Ministrul Dezvoltării a spus că este convinsă că de la prieteni nu are parte de surprize neplăcute, iar primarul municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, a replicat: "Decât plăcute!".

Ulterior, pe platoul primăriei, Elena Udrea a întrebat autorităţile dacă mai sunt mere şi pentru cetăţenii oraşului. Edilul-şef a răspuns afirmativ: "Cu siguranţă!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici