Udrea: Am jucat tenis cu Năstase, voi juca probabil fotbal cu Hagi, dar nu ştiu ce voi face cu Nadia

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, la Paris, că, dacă a jucat tenis cu Ilie Năstase şi, probabil, că va juca fotbal cu Hagi, nu ştie ce va face în cazul Nadiei, pentru că la gimnastică nu se pricepe deloc.

21 afișări
Imaginea articolului Udrea: Am jucat tenis cu Năstase, voi juca probabil fotbal cu Hagi, dar nu ştiu ce voi face cu Nadia

Udrea: Am jucat tenis cu Năstase, voi juca probabil fotbal cu Hagi, dar nu ştiu ce voi face cu Nadia (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Dacă la Paris am jucat tenis cu Ilie Năstase, probabil că o să joc fotbal cu Hagi în una din ţările în care el este foarte cunoscut. Nu ştiu cum să fac cu Nadia, pentru la gimnastică stau mai slab", a spus în glumă Elena Udrea, la debutul campaniei de promovare externă a României, la Paris.

Ea a adăugat că această campanie va continua şi în alte ţări, mai ales în acelea în care sunt cunoscuţi cei trei foşti mari sportivi prin intermediul cărora se promovează România.

Ministerul Turismului a lansat, vineri, la Paris, clipul de promovare turistică externă a ţării, în prezenţa ministrului de resort, Elena Udrea, a foştilor sportivi Ilie Năstase şi Nadia Comăneci şi a reprezentanţilor Primăriei Paris şi ai Federaţiei Franceze de Tenis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici