Ultima dorinţă a lui Sean Connery legată de moartea sa, îndeplinită atunci când călătoriile vor fi din nou sigure

O parte din cenuşa lui Sean Connery fi împrăştiată în Scoţia, atunci când călătoriile vor fi posibile şi sigure, declară văduva acestuia, Micheline Roqubrune.

4237 afișări
Imaginea articolului Ultima dorinţă a lui Sean Connery legată de moartea sa, îndeplinită atunci când călătoriile vor fi din nou sigure

Ultima dorinţă a lui Sean Connery, îndeplinită după moartea sa, atunci când călătoriile vor fi din nou sigure

Micheline Roqubrune, văduva lui Sir Sean Connery, a spus că cenuşa răposatului ei soţ va fi împrăştiată în Scoţia, conform dorinţelor sale.

Agentul 007 a murit liniştit în somn, la vârsta de 90 de ani, la 31 octombrie în Bahamas.

Roquebrune, care a fost căsătorită cu Connery timp de 40 de ani, a declarat pentru „The Scottish Mail” că „dorinţa finală” a lui Sean Connery a fost ca cenuşa să-i ajungă acolo unde s-a născut, scrie The Independent.

„Îl vom duce pe Sean înapoi în Scoţia - aceasta a fost dorinţa sa finală”, a spus ea, adăugând că actorul a vrut ca cenuşa să îi fie împrăştiată în Bahamas şi în patria natală.

Când călătoriile vor fi posibile şi sigure, intenţia familiei este să ducă o parte a cenuşei în Scoţia, a adăugat Micheline Roqubrune.

Fiul lui Connery, Jason, a dezvăluit recent că actorul era bolnav „de ceva timp”.

Sir Sean Connery a fost actorul care l-a definit pe James Bond. Cariera sa de actorie a durat zeci de ani, iar numeroasele sale premii au inclus un Oscar, două premii Bafta şi trei Globuri de Aur.

Printre celelalte filme ale lui Sir Sean se numără The Hunt for Red October, Indiana Jones and the Last Crusade şi The Rock.

El a fost considerat în mare măsură ca fiind cel mai bun actor care a jucat rolul agentului 007.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sean connery,
cenuşa,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici