Ultima modă în şcoli: Uniformele de rezistente la lovituri de cuţit

O firmă britanică a creat o gamă de uniforme şcolare rezistente la loviturile de cuţit şi la alte obiecte tăioase, acestea fiind făcute din acelaşi material din care sunt fabricate uniformele militare, relatează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Ultima modă în şcoli: Uniformele de rezistente la lovituri de cuţit

O companie britanică vinde uniforme de şcolari rezistente la lovituri de cuţit

Compania BladeRunner, o companie din Romford, a introdus în catalogul său uniforme fabricate din kevlar. În catalog mai sunt prezentante pulovere cu glugă, tricouri şi mănuşi rezistente la tăiere.

Uniformele costă 130 de lire şi au fost create în contextul în care numărul atacurilor între tineri înarmaţi cu obiecte ascuţite şi cuţite creşte, iar părinţii sunt foarte îngrijoraţi. De la începutul anului, şapte băieţi sub 16 ani au fost omorâţi la Londra.

"În acest an noi am introdus deja o gamă de pulovere din kevlar, iar câţiva părinţi ne-au cerut să le modificăm şi să le facem uniforme rezintente la loviturile de cuţit", a spus Adrian Davis, de la Bladerunner.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici