Ultimatum pentru Harry şi Meghan. Regina Elizabeth a II-a cere ducilor de Sussex să ajungă la un „acord Megxit” în 72 de ore

Regina Marii Britanii le-a cerut Prinţului Harry şi soţiei acestuia, Meghan Markle să ajungă la un acord cu Palatul Buckingham privind renunţarea lor la privilegiile regale, proces etichetat de presa din insulă drept „Megxit”.

12016 afișări
Imaginea articolului Ultimatum pentru Harry şi Meghan. Regina Elizabeth a II-a cere ducilor de Sussex să ajungă la un „acord Megxit” în 72 de ore

Sursa FOTO: Hepta.ro

Regina Elizabeth a II-a, în vârstă de 93 de ani, îşi formulează cererea cu câteva zile înaintea primei apariţii publice a Prinţului Harry, după anunţul privind retragerea cuplului dintre figurile de prim-plan ale familiei regale, notează Page Six.

În urma mai multor consultări, Regina a cerut reprezentanţilor săi ”să transforme criza într-o oportunitate”, schiţând o propunere viabilă pentru noile roluri pe care le vor îndeplini Harry şi Meghan.

Cuplul de Sussex va continua să beneficieze de susţinere, au notat tabloidele britanice sâmbătă, sugerând că Regina ”este pregătită să încheie o înţelegere generoasă cu nepotul său”.

Elizabeth speră ca şi alţi membri ai familiei regale care îşi doresc o poziţie modernă în familie să poată folosi strategia pe care o pregăteşte pentru Meghan şi Harry, a scris Telegraph.

Harry, în vârstă de 35 de ani, va rămâne în Marea Britanie până când un plan este pus la punct, arată The Sun, arătând că în cazul unei plecări nu ar mai fi prevăzută şi o dată de întoarcere. Jurnaliştii spun că prinţul urmează să aibă întâlniri atât cu Regina, cu fratele său, prinţul William ca şi cu tatăl său, Prinţul Charles.

Markle a plecat deja în Canada unde o aştepta bebeluşul lor, Archie.

Regina a fost fotografiată pentru prima dată de la anunţ vineri la volanul maşinii sale Range Rover, la domeniul regal Sandringham, purtând o eşarfă cu imprimeuri canine în timp ce câinele său rasa corgi se afla pe bancheta din spate.

Harry urmează să apară în public pentru prima dată de la efectuarea anunţului privind retragerea din prim-planul regalităţii, joi, pentru Cupa Mondială a Ligii de Rugby, la palatul Buckingham.

Miercuri, ducii de Sussex au anunţat şi că vor adopta "o abordare media revizuită" din primăvara acestui an. De exemplu, vor colabora cu "organizaţii de media democratice şi tinere şi cu viitori jurnalişti", iar unora li se va acorda acces exclusiv la evenimente regale.

Prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relaţie de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai 2019. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Familia regală britanică se reuneşte luni pentru a discuta viitorul ducilor de Sussex

Familia regală a Marii Britanii se va reuni luni pentru a discuta viitorul ducilor de Sussex după ce cuplul a anunţat săptămâna aceasta că renunţă la statutul lor de membri seniori ai Familiei regale britanice, a declarat o sursă pentru CNN.

Regina Elizabeta a II-a, prinţul Charles, prinţul William şi Prinţul Harry vor participa la întâlnirea care va avea loc la reşedinţa Sandringham, a informat sursa. Meghan, ducesa de Sussex, este aşteptată să să participe printr-o discuţie telefonică din Canada.

Aceasta va fi prima întâlnire a membrilor seniori ai Familiei regale de la anunţul făcut de Harry şi Meghan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici