Uma Thurman, partenera lui Robert Pattison în ecranizarea romanului "Bel Ami"

Actriţa Uma Thurman va juca alături de Robert Pattinson în ecranizarea romanului "Bel Ami", de Guy de Maupassant, în regia lui Declan Donnellan, deşi presa americană a scris iniţial că rolul acesteia i-a fost oferit lui Nicole Kidman.

44 afișări
Imaginea articolului Uma Thurman, partenera lui Robert Pattison în ecranizarea romanului "Bel Ami"

Uma Thurman, partenera lui Robert Pattison în ecranizarea romanului "Bel Ami" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Uma Thurman a semnat contractul pentru "Bel Ami", debutul în regie de film al cunoscutului regizor de teatru britanic Declan Donnellan. Nicole Kidman primise o ofertă pentru a fi partenera starului din "Twilight", Robert Pattison, dar aceasta nu s-a concretizat.

De asemenea, Kristin Scott Thomas va face parte din distribuţie.

Cartea spune povestea tânărului George Duroy (Pattinson), un jurnalist care ajunge în înalta societate pariziană a anilor 1890 fiind amantul unora dintre cele mai importante doamne din acele cercuri.

Într-o lume în care politicul şi mass-media se luptă pentru putere, în care sexul înseamnă putere şi celebritatea este o obsesie, acest film va avea o relevanţă contemporană şi o rezonanţă universală, potrivit producătorilor.

Thurman joacă rolul soţiei prietenului lui Duroy, o femeie cu multe relaţii în societatea pariziană. Ea îl ajută pe Duroy în ascensiunea sa, devenindu-i apoi soţie.

Kristin Scott Thomas joacă rolul unei femei din înalta societate care se îndrăgosteşte de Duroy.

Pelicula, produsă de Uberto Pasolini, prin Redwave Films, va fi filmată anul viitor la Paris.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici