Uma Thurman se teme de vârsta de 55 de ani (Video)

Actriţa Uma Thurman, în vârstă de 38 de ani, a declarat că procesul de îmbătrânire nu o sperie foarte mult, dar este îngrijorată de momentul în care va împlini vârsta de 55 de ani.

32 afișări
Imaginea articolului Uma Thurman se teme de vârsta de 55 de ani (Video)

Uma Thurman se teme de vârsta de 55 de ani (Video)

"Eram foarte speriată de ideea că voi împlini 25 de ani, apoi de vârsta de 35, iar în prezent mi-e teamă de momentul în care voi împlini 55 de ani. Timpul, totuşi, nu mă sperie atât de mult, aşa cum se întâmplă acum câţiva ani", a declarat artista, informează site-ul femalefirst.co.uk.

Uma Thurman crede că ajuns la o înţelegere filosofică în ceea ce priveşte procesul de îmbătrânire şi este hotărâtă să trăiască din plin fiecare an.

"Cred că beneficiez de o înţelepciune care vine din interior. Acum pot privi totul cu o mai mare încredere şi credinţă. Sunt multe lucruri de învăţat de la viaţă la fiecare vârstă. Să faci ceea ce vrei şi să trăieşti în conformitate cu propriile tale credinţe te face să fii o persoană frumoasă. Şi când o femeie se simte frumoasă, ea este frumoasă, indiferent de vârstă", a mai spus Uma Thurman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici