Un actor de comedie susţine că este fiul lui Eddie Murphy. Artistul neagă vehement afirmaţiile

Actorul de comedie Brando Murphy susţine că este fiul lui Eddie Murphy, însă starul american neagă acest lucru şi l-a ameninţat pe artist că îl va da în judecată dacă nu îşi retrage afirmaţiile.

237 afișări
Imaginea articolului Un actor de comedie susţine că este fiul lui Eddie Murphy. Artistul neagă vehement afirmaţiile

Eddie Murphy (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Eddie Murphy a negat vehement că Brando este fiul său, iar reprezentantul legal al starului, avocatul Marty Singer, i-a trimis deja o serie de scrisori actorului de comedie, în care îl avertizează că i se vor cere compensaţii financiare de câteva milioane de dolari dacă nu îşi retrage afirmaţiile, informează tmz.com.

În aceste scrisori se menţionează că Brando a adoptat numele Murphy, că a jucat, alături de fiul lui Richard Pryor, Mason, în turneul "Sons of Comedy" chiar rolul lui Eddie Murphy şi că şi-a făcut apariţia într-o cafenea frecventată de star strigând "Tatăl meu nu vrea să stea de vorbă cu mine".

Pe de altă parte, Brando i-a trimis o scrisoare lui Eddie Murphy în care precizează că nu s-a prezentat niciodată drept fiul lui, calificând acuzaţiile lui Murphy drept "josnice, demne de dispreţ, patetice, deplorabile şi respingătoare". De asemenea, acesta este hotărât, la rândul său, să îl dea în judecată pe Eddie Murphy pentru defăimare, dacă va mai continua cu această campanie de intimidare.

Eddie Murphy, în vârstă de 52 de ani, a şocat pe toată lumea după ce a declarat că nu este interesat să-şi cunoască fiica pe care o are cu cântăreaţa Mel Brown, Angel Iris, care s-a născut pe 3 aprilie 2007, aceasta având aceeaşi zi de naştere cu tatăl său. Iniţial, Murphy a negat faptul că este tatăl fetiţei, până când rezultatele testului de paternitate, făcute publice în iunie 2007, au demonstrat contrariul. El nu a încercat niciodată să-şi vadă fetiţa.

Între anii 1980 şi 1990, Eddie Murphy era considerat o veritabilă "mină de aur" de producătorii de la Hollywood, datorită succesului comercial al unor filme precum "Profesorul trăsnit", "Trading Places" şi "Beverly Hills Cop". Cariera sa a intrat însă într-un con de umbră în anii ce au urmat, unele dintre filmele recente ale actorului, printre care "Imagine That", "A Thousand Words" şi "Ţi-l prezint pe Dave/ Meet Dave" înregistrând un succes destul de modest.

În anul 2012, editorii revistei Forbes l-au plasat pe Eddie Murphy pe primul loc în topul vedetelor plătite exagerat la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici