Un albanez a intrat în Guinness Book pentru un mozaic realizat din scobitori

Un artist albanez a fost înregistrat pentru a doua oară în Guinness Book pentru un mozaic realizat în întregime din scobitori, după ce anul trecut a realizat din cuie un portret al lui Leonardo da Vinci, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Un albanez a intrat în Guinness Book pentru un mozaic realizat din scobitori

Un albanez a intrat în Guinness Book pentru un mozaic realizat din scobitori

Saimir Strati, în vârstă de 41 de ani, a confecţionat un mozaic cu o lăţime de 4 metri şi o lungime de 2 metri cu ajutorul a un milion şi jumătate de scobitori.

Mozaicul reprezintă un cal.

"Opera este dedicată în întregime arhitectului spaniol Antonio Gaudi, cel care a creat biserica Sagrada Familia din Barcelona, un geniu care este idolul meu", a declarat artistul al cărui mozaic a fost expus în fostul muzeu al dictatorului comunist albanez Enver Hoxha.

Saimir Strati a realizat mozaicul în 40 de zile, iar munca sa a fost filmată şi controlată de specialişti.

În septembrie 2006, Strati a fost înregistrat în Cartea Recordurilor pentru un portret al lui Leonardo da Vinci realizat din peste 500.000 de cuie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici