Un altfel de cadou, care te salvează când eşti în pană de idei

  • Cadourile experienţiale sunt o nouă modalitate de a face pe cineva fericit de ziua lui
  • Preţul unui cadou experienţial variază între 250 de lei şi 2.000 de euro
  • Cele mai scumpe cadouri experenţiale sunt excursiile şi un private rally-urile alături de profesionişti
1185 afișări
Imaginea articolului Un altfel de cadou, care te salvează când eşti în pană de idei
Ce nu lipsesc de la o petrecere sau de la un eveniment important? Bineînţeles, cadourile. Dar există şi tipuri de atenţii pe care le poţi oferi chiar şefului tău, partenerului de afaceri sau pur şi simplu celor dragi ţie: cadourile experienţiale.
 
Nu mai eşti în pană de idei: ai opţiuni diverse, de la mesaje personalizate de vedete, workshop-uri private de cocktail, experienţe pe circuit la volanul unui Porsche, până la aerul tare al înălţimii survolate cu elicopterul. Oana Pascu, fondatoarea unei platforme ce furnizează cadouri şi recompense, este “complice” în tot procesul pe care îl pune la dispoziţia clienţilor. 
 
„Clienţii noştri sunt dintr-o paletă foarte largă. Pot fi cei care nu au timp, care nu au inspiraţie, cei care trebuie să pregătească un cadou pentru oamenii care au de toate şi nu ştiu ce să le mai ofere. Putem vorbi de experienţe romantice cu adrenalină. Pentru partenerii de business, adrenalina se duce mai degrabă în zona de driving, simulatoarele de zbor”, îţi arată Oana Pascu, fondator al unei platforme ce furnizează cadouri & recompense experienţiale.
 
„Feedback-urile şi impresiile sunt absolut îmbucurătoare pentru noi. Oamenii de zi cu zi au ocazia la noi să descopere o mică parte din viaţa unui pilot”, spune Radu David, instructor simulator avion & copilot.
 
Un „zbor" într-un simulator de Boeing te poate duce pe orice aeroport din lume. În cele şaizeci de minute pe care le ai la dispoziţie poţi să simulezi incendii sau o furtună. În plus, odată ce ai aterizat, vei putea călători virtual în acel loc încă o oră, direct dintr-un studio de realitate virtuală. O astfel de experienţă te costă 750 lei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici