Un ambasador arab a solicitat divorţul după ce a descoperit că mireasa lui avea barbă şi era saşie

Un ambasador arab a solicitat divorţul imediat după ce a descoperit că mireasa sa avea barbă şi era saşie.

30 afișări
Imaginea articolului Un ambasador arab a solicitat divorţul după ce a descoperit că mireasa lui avea barbă şi era saşie

Un ambasador arab a solicitat divorţul după ce a descoperit că mireasa lui avea barbă şi era saşie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit informează Daily Mail, în perioada în care cei doi s-au întâlnit, femeia a purtat tot timpul burka, acoperindu-şi faţa, astfel încât diplomatul nu avea idee cum arată cea cu care urma să se căsătorească.

Imediat după semnarea contractului de căsătorie, în Dubai, bărbatul a încercat să îşi sărute viitoarea soţie, dar s-a trezit uitându-se la o faţă bărboasă şi la nişte ochi saşii.

"A fost absolut îngrozit", a povestit un oaspete prezent la nuntă.

"Mireasa avea o personalitate drăguţă, însă a existat un motiv foarte serios pentru care şi-a ascuns faţa în spatele vălului", a adăugat el.

"Divorţul era inevitabil, iar mirele a mers direct la tribunal, lăsându-şi mireasa plângând", a spus aceeaşi sursă.

Ambasadorul, al cărui nume nu a fost dat publicităţii şi care are 40 de ani, a lucrat în numeroase locuri din lume, inclusiv la Paris. În faţa tribunalului islamic, el a povestit că a fost păcălit să se implice într-o căsătorie aranjată. El a susţinut că părinţii femeii le-au trimis mamei şi tatălui său fotografii ale surorii celei pe care i-o propuneau drept soţie, o femeie "în mod clar mai atractivă decât sora ei".

"De fiecare dată când cuplul se întâlnea, ea făcea tot posibilul pentru a-şi ascunde faţa integral. Femeia, care este medic, era extrem de dornică să se căsătorească cu el, mai ales pentru că nu avea prea mulţi pretendenţi, deşi era trecută de 30 de ani", a povestit un reprezentant al tribunalului.

Avocaţii ambasadorului au reuşit să obţină anularea căsătoriei, însă nu au recuperat şi banii pe care mirele i-a cheltuit pentru nuntă, pentru maşina mirilor şi pentru bijuterii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici