Un autoportret al lui Kate Moss, scos la licitaţie (Galerie Foto)

Un autoportret al top modelului Kate Moss, desenat cu ruj, va fi scos la licitaţie, sâmbătă, la Londra, împreună cu un autoportret al fostului său iubit, cântăreţul Pete Doherty, semnat cu propriul lui sânge.

17 afișări
Imaginea articolului Un autoportret al lui Kate Moss, scos la licitaţie (Galerie Foto)

Un autoportret al lui Kate Moss, scos la licitaţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Moss a pictat autoportretul, evaluat la o sumă de 50.000 de euro, în timpul relaţiei sale cu muzicianul Pete Doherty.

GALERIE FOTO

Opera nu este semnată, dar poartă urma buzelor lui Kate Moss, urme de sânge al lui Pete Doherty, dar şi fraza "Cine are nevoie de sânge când există roşu pe buze?".

Doherty a fost proprietarul acestui autoportret, însă l-a vândut unei persoane anonime, care a decis să îl scoată spre vânzare, în cadrul unei licitaţii care va fi organizată de casa Lyon & Turnbull, sâmbătă, la Londra.

Totodată, autoportretul lui Pete Doherty, semnat cu propriul sânge, va fi vândut la aceeaşi licitaţie, opera fiind evaluată la suma de 12.500 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici