Un autoturism Ford din 1912, vedeta paradei maşinilor de epocă de la Târgul Anticarilor

Un autoturism Ford Speedster din 1912 este vedeta paradei maşinilor de epocă, organizată sâmbătă, la Târgul Anticarilor din sectorul 2 al Capitalei.

201 afișări
Imaginea articolului Un autoturism Ford din 1912, vedeta paradei maşinilor de epocă de la Târgul Anticarilor

Un autoturism Ford din 1912, vedeta paradei maşinilor de epocă de la Târgul Anticarilor

Autovehiculul marca Ford, care împlineşte anul acesta venerabila vârstă de o sută de ani, este punctul de atracţie al vizitatorilor de toate vârstele de la Târgul Anticarilor din Parcul Obor.

Restaurat în totalitate şi în stare perfectă de funcţionare, autoturismul Ford Speedster din 1912 atrage privirile bucureştenilor care au venit să viziteze exponatele anticarilor care îşi expun "bijuteriile" la târgul organizat de Primăria Sectorului 2 în Parcul Obor.

Pe lângă vedetele târgului, sunt prezentate o serie de maşini de epocă, în stare excelentă de funcţionare şi gata de drum chiar şi la mai bine de 60 - 70 de ani de la fabricaţie.

Anticarii români şi-au dat întâlnire în faţa şi în incinta Primăriei Sectorului 2, pentru a dovedi că obiectele de valoare şi de calitate răzbat trecerii timpului şi oricăror probleme financiare.

În cele trei zile ale Târgului, iubitorii de antichităţi pot vizita cele aproximativ o sută de corturi amenajate pe aleile Parcului Obor şi alte 10 standuri din incinta Primăriei Sectorului 2.

De asemenea, atmosfera de sărbătoare a Târgului Anticarilor este întregită de spectacolele realizate de "grupurile statuare", ce spun poveştile încremenite în timp ale unor personaje legendare, întruchipate de actorii Teatrului Masca.

Vizitatorii pot redescoperi la Târgul Anticarilor o lume specială, plină de parfum aparte, în refrenele muzicii de altădată.

De la Târgul Anticarilor, vizitatorii pot achiziţiona obiecte de artă, cărţi, fotografii, costume vechi, mobilier de epocă, numismatică, bijuterii şi alte mărunţişuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici