Un bărbat a divorţat de şapte ori din cauza echipei Liverpool

Un taximetrist din Norwich, Martin Cooper, a divorţat de şapte ori până în prezent, din cauza pasiunii sale exagerate pentru formaţia de fotbal Liverpool, el dorind la un moment dat să-şi boteze copilul cu unsprezece nume, cele ale componenţilor "cormoranilor" din 1986, informează Daily Star.

1 afișare

"În niciun caz nu aş putea pune o căsnicie mai presus de fotbal. Liverpool este viaţa mea", a declarat Martin Cooper, în vârstă de 59 de ani.

Sursa citată notează că toate femeile din viaţa lui Cooper l-au părăsit, fie după câteva luni, fie după câţiva ani, deoarece s-au simţit "trădate" de pasiunea acestuia pentru echipa de pe Anfield Road, al cărei suporter este de la vârsta de 7 ani.

Martin Cooper s-a căsătorit prima dată la 19 ani, cu Rosemary, însă mariajul "a naufragiat" repede. Au urmat Patricia, Barbara, o altă Rosemary, Carol, Davina, cu care a avut un băiat. Căsătoria cu Davina s-a destrămat după ce Martin Cooper a decis să-şi boteze copilul cu 11 nume, cele ale componenţilor echipei Liverpool din 1986. Ultima soţie a lui Cooper a fost Tina, iar taximetristul povesteşte astfel relaţia lor: "Ne-am cunoscut în septembrie, ne-am căsătorit în octombrie şi în ianuarie ne-am despărţit".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici