Un bărbat a fost arestat de poliţie în casa lui Justin Bieber, pentru posesie de droguri

Un bărbat aflat în casa lui Justin Bieber a fost arestat, marţi, pentru posesie de droguri, în timpul unei descinderi a poliţiei, în urma unei reclamaţii de vandalism primite din partea unui vecin al cântăreţului.

345 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost arestat de poliţie în casa lui Justin Bieber, pentru posesie de droguri

Un bărbat a fost arestat de poliţie în casa lui Justin Bieber, pentru posesie de droguri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Detectivii s-au prezentat la domiciliul lui Justin Bieber din Calabasas, la aproximativ 40 de kilometri nord-vest de Los Angeles, după ce un vecin l-a acuzat pe cântăreţul canadian că a aruncat cu ouă pe faţada casei sale, într-un incident petrecut pe 9 ianuarie.

Justin Bieber, în vârstă de 19 ani, a fost reţinut la domiciliu în timp ce poliţiştii căutau dovezi ale atacului, inclusiv imagini preluate de pe camerele de supraveghere ale reşedinţei cântăreţului.

"El (Bieber, n.r.) nu a fost arestat, nici disculpat", a afirmat şeriful David Thompson, în timpul unei conferinţe de presă, ce a avut loc la Malibu, după descindere.

În timpul descinderii la domiciliul artistului, un bărbat a fost arestat pentru posesie de narcotice, după ce poliţiştii au găsit cocaină, aflată într-un loc vizibil.

Bărbatul arestat s-a dovedit a fi rapperul Lil Za, în vârstă de 20 de ani, care apare frecvent în fotografii alături de Justin Bieber, conform site-ului tmz.com. Pe acest site au apărut fotografii şi un material video cu Lil Za, pe numele său real Xavier Smith, care este dus în cătuşe la maşina unui poliţist.

Acest caz de vandalism este considerat un delict deoarece a provocat pagube de 20.000 de dolari, conform proprietarului, care a justificat costul ridicat prin faptul că faţada casei a fost construită cu lemn şi cărămidă din import.

Pe de altă parte, şeriful David Thompson a afirmat că nu a operat descinderea pentru a trimite un mesaj celebrităţilor certate cu legea, ci pentru că incidentul de pe 9 ianuarie este un delict: "Acest lucru nu are nimic de a face cu faptul că este o celebritate. Este vorba despre un delict", a precizat şeriful.

În 2013, artistul canadian a fost acuzat că a condus cu viteză o maşină sport Ferrari şi că a scuipat un vecin, după ce acesta s-a plâns de petrecerile de la domiciliul cântăreţului. La momentul respectiv, procurorii nu au iniţiat un proces împotriva lui Bieber în nici unul dintre cazuri.

Justin Bieber, în vârstă de 19 ani, a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a câştigat patru American Music Awards în 2010. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici