Un bărbat care l-a ameninţat cu MOARTEA pe prinţul Harry, condamnat la închisoare

Un bărbat care l-a ameninţat cu moartea pe prinţul Harry al Marii Britanii, pentru că s-a căsătorit cu "metisa" Meghan, a fost condamnat la patru ani şi trei luni de închisoare, potrivit voici.fr.

1138 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care l-a ameninţat cu MOARTEA pe prinţul Harry, condamnat la închisoare

Un bărbat care l-a ameninţat cu MOARTEA pe prinţul Harry, condamnat la închisoare

În august 2018, la câteva luni de la nunta lui Harry şi a fostei actriţe americane Meghan Markle, prinţul a fost vizat de un mesaj publicat pe platforma de micro-blogging Twitter, prin care era ameninţat cu moartea. Într-o imagine, fiul cel mic al prinţului moştenitor Charles era prezentat cu o armă îndreptată spre el, iar desenul era însoţit de mesajul "trădător de rasă" şi de o svastică.

Autorul mesajului, un student vârstă de 19 ani, a fost identificat şi pus sub acuzare pentru incitare la acte teroriste. După ce a pledat vinovat, tânărul a fost condamnat la patru ani şi trei luni de închisoare cu executare.

Aceasta a fost pentru prima dată când prinţul Harry a fost subiectul unor ameninţări cu moartea din cauză că a ales să se căsătorească cu o metisă. În schimb, Meghan Markle a fost frecvent subiectul comentariilor şi insultelor rasiste pe reţelele de socializare online.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relaţie de doi ani. Ceremonia de nuntă, care a avut loc la capela St. George de pe domeniul Windsor, a fost una impresionantă, tradiţională, presărată cu elemente moderne, care s-a desfăşurat sub privirile lumii întregi. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut într-un spital privat din centrul Londrei, pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici